top of page

DM-føringer, VM-point, EM-erfaring og debutant-oprykning

Det har været en intens og begivenhedsrig første del af 2015-sæsonen for hele J.Ø./ARTS Racing teamet, og de foreløbige resultater og erfaringer er langt over forventningerne fra starten af sæsonen.

Der er i øjeblikket 2 teamkørere, der i alt har 3 røde fornummerplader, idet Julie Dalgaard fører dameklassen, og Lucas Ankjær fører både DM i BMX1 og Regionsmesterskab Øst i BMX2. Begge har måttet kæmpe bravt for at nå disse flotte placeringer, men talent og vedholdenhed betaler sig.

Årets sidste afdeling af WMX (VM for kvinder) blev kørt i slutningen af juli på Loket-banen i Tjekkiet, og endte meget succesfuldt for Julie Dalgaard, der med en 9. plads i heat 1 og en flot 5. plads i heat 2 (der næsten var blevet til en 4. plads) kørte hjem med en fuldt godkendt samlet 5. plads. Disse flotte resultater tegner lovende for Julie, der håber på at kunne køre en fuld VM-sæson i 2016.

Junior-afdelingen af teamet har også haft godt med fart på i år, og Jonas Bjerrum har bl.a. gennemført alle afdelinger af Honda EMX150-mesterskabet med en 21. plads som den foreløbigt bedste placering, mens Magnus Nielsen har gennemført et enkelt løb (i Loket). EMX150-løbene giver kørerne rigtig god træning, da konkurrencen er benhård, og banerne mere krævende end de danske.

Som en flot og ret uventet bonus, rykkede Rasmus Bemberg op i B MX2 i starten af maj, efter sin flotte debut i starten af sæsonen. Rasmus har et helt fantastisk talent, og har tillige lagt en masse energi i at blive bedre på Honda’en, og dermed bevist at han er en kører vi kommer til at se meget mere til i front af feltet.

På baggrund af disse flotte præstationer er teamet mere motiverede end nogensinde før og glæder sig meget til sensommerens løb.